ET NETVÆRK, DER GØR EN POSITIV FORSKEL!

JCI Marselis tilbyder personlig udvikling, netværk og læring – hvor dit udbytte i høj grad afhænger af det engagement, du selv byder ind med.

JCI Marselis er en mangfoldig afdeling, hvor netværk og personlig udvikling står højt på dagsordenen! I JCI Marselis holder vi afdelingsmøde den anden sidste tirsdag i hver måned – altid i Aarhus. Fælles for afdelingsmøderne er, at indholdet centreres omkring personlig udvikling, læring og netværk. Lokation er typisk i en virksomhed, men kan også være på en restaurant eller et andet offentligt sted.

Læs mere om vores afdelingsaftener her, hvor du også kan læse om nogle af de mange andre aktiviteter, der finder sted i JCI-regi.

JCI Marselis er en del af JCI som er en verdensomspændende netværksorganisation for aktive mennesker mellem 18 og 40 år. I JCI får du mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, skabe gode relationer og enestående netværk. Vi deltager i regionale, nationale og internationale aktiviteter og vores medlemmers erhvervsmæssige beskæftigelse spænder bredt, fra fotograf og advokat til IT-konsulent og studerende. Du kan derfor være sikker på, at der er rig mulighed for at netværke med et hav af inspirerende og forskellige mennesker, som alle deler ambitioner og et ønske om at udvikle dig og gøre en forskel.

Har du lyst til at lære os at kende?

Så kontakt JCI Marselis, og kom med til et af vores afdelingsmøder og se, om JCI er noget for dig.